Legeredskaberne på legepladsen bag vandværksbygningen for enden af Mosekilen er blevet gamle. Bestyrelsen vurderer at det vil være en meget stor og/eller dyr opgave at bringe legepladsen i en tidssvarende, forsvarlig tilstand. Mere information om sikkerhed på legepladser kan findes på f. eks.: http://www.legepladssikkerhed.dk/

Legepladsen bruges næsten dagligt, men det er angiveligt mest boldbanen der benyttes. Grundejerforeningens bestyrelse har ansvaret for sikkerheden på legepladsen, og bestyrelsens medlemmer kan drages til ansvar hvis nogen kommer til skade på legepladsen. Bestyrelsen har derfor besluttet at fjerne legeredskaberne fra legepladsen: Tårnet med trappe, rutsjebane, rebstige og gyngebold, samt gyngestativet.

I stedet for legeredskaberne, hvad skal der så være bag vandværkshuset?